Покупки в інтернеті за допомогою банківської карти

Сьогодні робити покупки в інтернеті стало не тільки вигідно, але й дуже зручно. Це стало можливим завдяки появі електронних платіжних засобів. Сьогодні розплатитися за обраний товар досить просто – необхідно просто ввести дані своєї карти на сайті, де ви робите покупку.

В Україні найпоширенішим типом пластикових карт є карти платіжної системи Visa. Розглянемо деякі питання, що стосуються використання карт даного типу для оплати послуг і товарів в інтернеті.

Як оплатити карткою Visa товар або послугу в інтернеті?


Перш ніж зробити покупку в Інтернеті необхідно переконатися, що сайт, на якому ви знаходитесь, насправді здійснює заявлені послуги. Для цього можна подивитися в Інтернеті відгуки з різних джерел. Для здійснення покупки досить ввести реквізити, які вказані на лицьовій і задній сторонах карти. У спеціальні поля вводять ім’я та прізвище, шестнадцатизначний номер картки, термін дії та CVV-код. Після цього на вказану електронну поштову скриньку прийде квитанція про оплату з індивідуальним ідентифікатором платежу, який підтверджує проведену вами транзакцію.

Чи будь-яку картку Visa можна використовувати в інтернеті?

Банки випускають різні види карт Visa. Однак для оплати покупок і послуг через інтернет підходять не всі карти. Наприклад, не завжди буде дійсна картка Visa Electron. Дозвіл здійснювати платежі з цієї картки можна отримати написавши заяву до філії банку, в якому була отримана карта.

Найбільш відповідною для оплати через інтернет підходять карти типу Visa Classic. З цієї карти можна здійснювати покупки в мережі відразу після її отримання. Обслуговування картки Visa Classic коштує дорожче, ніж карт типу Electron.

Комісія по карті Visa?

Покупець не оплачує відсотки при здійсненні покупок онлайн, їх платить власник інтернет-ресурсу, на якому розміщений віртуальний термінал, що підтримує карти Visa. Покупцям подобається можливість безготівкового розрахунку в інтернеті і оперативність угоди.

Чи є можливість убезпечити покупки через інтернет повністю?

Стверджувати, що купувати через інтернет абсолютно безпечно не можна. Але існують способи зробити угоди безпечними. Ось кілька порад щодо безпечного проведення транзакції в інтернеті:

  1. Перед внесенням даних своєї карти в форму оплати, прочитайте на сайті правила опису всієї процедури проведення платежу.
  2. Встановіть у своєму мобільному телефоні додаток “Мобільний банк”. Для відстеження переведених з вашого рахунку сум підключіть функцію смс-інформування.
  3. Для здійснення онлайн-покупок краще завести окрему картку. Переводьте на неї тільки суму, яку запланували витратити на покупку. Це дозволить зопобігти зняття зловмисниками всіх грошей з вашої основної картки.

Таким чином ви убезпечите свої покупки в інтернеті, виконуючи ці прості правила.


😵‍💫🌀 Втомився від ненадійних слотів та складних умов виплат?
🤔💰 Шукаєш стабільні та надійні виплати?
📲 Cтабільні та швидкі виплати без підводних каменів!
🎁 Забирай вітальний бонус до 125 000 ₴+250FS без вейджеру!(без відіграшу вам ніхто не запропонує крім нас💪😎)
👇 Поспішай і переконайся самостійно



Залишити відповідь Скасувати відповідь