Як отримати кредит без поруки

Багато позичальників зацікавлені взяти гроші з банку без поруки. Пояснення цьому інтересу дуже просте – людей, які готові ризикнути заради вас великими грошима не так вже й багато.

В принципі потрібну суму можна отримати і «під чесне слово » і навіть, якщо ви свідомо вводите банк в оману, наприклад, завищуючи свої доходи. За великим рахунком банкам на це взагалі начхати. Якщо взята сума не буде повернута в термін, то справу передадуть колекторам. Банки зацікавлені в залученні більшої кількості клієнтів та видачі більшої кількості позик під високі процентні ставки. Відсотки часто «драконівські», але вони з одного боку забезпечують кредитору високий дохід, а з іншого – виконують роль страховки ризику неповернення.

Саме висока вартість кредитів без поручительства робить їх легко доступними. Банки усіх рівнів пропонують величезний вибір програм подібних позик.

Способи отримати гроші в банку без поруки

Існує 3 основних способи отримання кредиту без поруки.

POS-кредит. Для його отримання потрібно вибрати в магазинах -партнерах банку товар і заповнити заяву – анкету. Кредит видається, як правило, через 15 хвилин. На руки гроші ви не одержуєте, а отримуєте вибраний товар. Для оформлення такого кредиту достатньо паспорта і іноді будь-якого другого документа.

Кредитна карта. Така картка оформляється практично миттєво – менше ніж за годину. Сьогодні це можна зробити навіть не виходячи з дому. Чим більше документів ви пред’явите, тим кредитний ліміт буде вище. Головне зовсім вже відверто не брехати в анкеті.

Беззаставний споживчий кредит. У цьому випадку оформлення проводиться довше і вам потрібно особисто відвідати банк. А якщо ви просите дуже солідну суму і не хочете залишати заставу або шукати поручителів, то вам доведеться надати більше документів, які доведуть, що ви є платоспроможним. До позичальників, які підтверджують свої серйозні наміри запорукою квартири або автомобіля банки відносяться лояльніше.

Крім зазначених вище способів, є ще можливість отримати гроші в МФО. Тут не вимагають поручительств і не задають зайвих питань – все вирішується за 10-15 хвилин, а гроші можна отримати в будь-якому банку, де є система Контакт, або навіть в офісі МФО. Але треба бути готовим до того, що відсоток буде значно вищим за банківський.

Беручи гроші в борг без застави та поруки, здраво оцінюйте свої можливості і не захоплюйтеся. Не лінуйтеся вивчати ринок і вибирайте мінімальні відсотки і ризики.


😵‍💫🌀 Втомився від ненадійних слотів та складних умов виплат?
🤔💰 Шукаєш стабільні та надійні виплати?
📲 Cтабільні та швидкі виплати без підводних каменів!
🎁 Забирай вітальний бонус до 125 000 ₴+250FS без вейджеру!(без відіграшу вам ніхто не запропонує крім нас💪😎)
👇 Поспішай і переконайся самостійно



Залишити відповідь Скасувати відповідь