Як оформити кредитну карту безробітному?

Статистика говорить нам, що 68 % людей, що зазнають тимчасових труднощів з працевлаштуванням, можуть взяти позику в банку. Для цього їм достатньо прийти з надійним поручителем або надати банку вагому заставу. Але при цьому можна зіткнутися з двома незручностями:
кредитна картка безробітному

  1. Банк видасть безробітній людині меншу суму (в порівнянні з працевлаштованою).
  2. Позика буде одноразовою – для отримання ще одного кредиту необхідно буде заново вносити заставу або залучати поручителя.

Погодьтеся, це не самий практичний варіант. Саме тому безробітному варто подбати про оформлення кредитної картки. З нею можна отримувати від банку позики необмежену кількість разів – головне вчасно повертати гроші. І при цьому не потрібно заново вносити завдатки або залучати поручителів. Для отримання грошей необхідно буде тільки зняти відповідну суму.

На форумах і в блогах побутує думка, що оформити кредитку безробітному не дуже просто. Але практика доводить, що вона помилкова, і вірити їй не варто. Якщо людина все робить правильно, кредитна карта з’явиться у нього незалежно від того, працевлаштована вона чи ні.

Що робити безробітному, щоб отримати кредитну картку?

Все досить просто: потрібно тільки акцентувати увагу оператора на відсутності працевлаштування. Більшість банків не вимагає ніяких документів для підтвердження доходів вкладника. Тому на практиці для отримання кредитної картки безробітній людині найчастіше потрібно просто вказати в заповнюваній анкеті суму своїх прибутків.

Плюс, не потрібно забувати, що люди можуть бути не працевлаштованими офіційно, але при цьому працювати і отримувати гідну зарплату. Тому копірайтерам і письменникам, журналістам і фрілансерам, композиторам і художникам не варто хвилюватися – у більшості випадків їм достатньо тільки вказати рівень своїх доходів, але не підтверджувати його.

Скажемо більше: далеко не завжди потрібно бути представником «вільної» професії – кредитна карта може бути видана навіть реально не працюючій людині Правда, максимальна сума для зняття буде всього лише в межах кілька сот гривень, але цей ліміт можна буде поступово підвищувати, просто повертаючи зайняті гроші в строк. Тоді банк буде бачити, що ви лояльний, нехай і безробітний, клієнт, здатний виконувати взяті зобов’язання. В результаті чого кредитна карта буде тільки покращувати свою історію.

Висновок простий: не бійтеся звертатися в банк, навіть якщо тимчасово не працевлаштовані – ваше прохання про позику обов’язково розглянуть і, при ваших правильних діях, неодмінно задовольнять.


😵‍💫🌀 Втомився від ненадійних слотів та складних умов виплат?
🤔💰 Шукаєш стабільні та надійні виплати?
📲 Cтабільні та швидкі виплати без підводних каменів!
🎁 Забирай вітальний бонус до 125 000 ₴+250FS без вейджеру!(без відіграшу вам ніхто не запропонує крім нас💪😎)
👇 Поспішай і переконайся самостійно



Залишити відповідь Скасувати відповідь